Etagevloer Isolatie

Als u veel last heeft van vochtproblemen in uw huis, of voelt de vloer van uw bovenverdieping zeer koud aan. Dan is het isoleren van uw etagevloer een goed idee oftewel etagevloer isolatie een effectieve oplossing!

De voordelen van etagevloer isolatie

Etalagevloer isolatie biedt, net als andere woningisolatie veel voordelen. Zowel door leefcomfort als financieel. Hoe minder u hoeft te stoken, hoe lager uw energiekosten zullen zijn. Dat ziet u zeker terug op uw energierekening.

Ook zal uw wooncomfort stijgen. De ruimtes die u aangenaam warm wilt hebben zullen dankzij etalagevloer isolatie eerder op temperatuur zijn wanneer er geen onnodige warmte verloren gaat naar hoger gelegen verdiepingen. Dit geldt ook voor de zolder, maar het kan ook goed werken op een slaapverdieping waar minder word gestookt.

Soudafoam van Soudal is een gespoten isolatieschuimsysteem op basis van water. Het combineert een uitstekende thermische- en akoestische isolatie mét luchtdichting in één laag. Dankzij zijn unieke samenstelling heeft Soudafoam een zeer lage dichtheid, is het waterdamp open en onschadelijk voor de ozonlaag en opwarming van de aarde.

© Copyright 2021 IsoTech Nederland