Kruipruimte isolatie

Als u veel last heeft van vochtproblemen in uw huis, of voelt de vloer van uw woonkamer en/of keuken zeer koud aan. Dan is het isoleren van uw vloer een goed idee oftewel kruipruimte isolatie een effectieve oplossing!

De voordelen van kruipruimte- en vloerisolatie

In veel woningen waar steen of parket in de huiskamer ligt, voelt de vloer al snel koud aan. Hierdoor is het zeker niet prettig om met blote voeten of met sokken rond te lopen in huis zonder vloerisolatie. Door middel van vloerisolatie word de temperatuur van de vloer ongeveer 2 tot 4 graden warmer, dat verhoogt het wooncomfort.

Het isoleren van de kruipruimte heeft nog meer voordelen. U hoeft namelijk veel minder te stoken, omdat het binnen warmer blijft. De hoeveelheid die u kan besparen, hangt af van het type woning dat u heeft. De besparing op energiekosten bij een tussenwoning ligt op zo’n 15%. Bij een vrijstaande woning ligt de besparing op energiekosten rond de 20%. Kruipruimte isolatie levert dus een flinke besparing op.

IsoPremium is een isolatie product gebasseerd op reflectie en stilstaande lucht. Het product onderscheidt zich door haar hoge isolatiewaarden, stevigheid en flexibiliteit.
Middels deze drie grote voordelen is IsoPremium uniek in de isolatiebranche. Het is een veelzijdige isolatieproduct en toepasbaar in gevel, vloer en dakconstructie.   

Soudafoam van Soudal is een gespoten isolatieschuimsysteem op basis van water. Het combineert een uitstekende thermische- en akoestische isolatie mét luchtdichting in één laag. Dankzij zijn unieke samenstelling heeft Soudafoam een zeer lage dichtheid, is het waterdamp open en onschadelijk voor de ozonlaag en opwarming van de aarde.

© Copyright 2021 IsoTech Nederland