Vrijblijvende offerte aanvragen voor kozijnen of buitendeuren

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen komt er heel veel om de hoek kijken. Het is een kostbare aankoop die je niet vaak in je leven doet. Bij Iso-Tech zorgen we er dan ook voor dat u bij het aankoopproces goed wordt geïnformeerd naar de mogelijkheden. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Kunststof, hout & aluminium kozijnen

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen komt er heel veel om de hoek kijken. Het is een kostbare aankoop die je niet vaak in je leven doet. Bij Iso-Tech zorgen we er dan ook voor dat u bij het aankoopproces goed wordt geïnformeerd naar de mogelijkheden. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

De keuze voor welk kozijn men wil gaan heeft voor iedereen andere beweegredenen. Denk hierbij aan verschillende criteria zoals: de uitstraling, de levensduur, het onderhoud of bijvoorbeeld (inbraak)veiligheid. We helpen je daarom middels een adviesgesprek met een van onze adviseurs graag op weg om de juiste profielkeuze te maken die past bij jouw wensenlijst.

Met ons brede assortiment kunststof kozijnprofielen en oneindig veel mogelijkheden en toepassingen hebben we bij Iso-Tech voor iedereen een geschikt kunststofprofiel.
En dat voor een scherpe prijskwaliteitsverhouding inclusief snelle levertijden.

Onze technisch hoogstaande Duitse kunststof kozijnprofielen zijn extreem veilig en in bijna elke gewenste samenstelling te creëren. Samen met onze houtlooktechnieken is het dan ook logisch dat steeds meer mensen kiezen voor kunststof in plaats van hout.

Wat zijn nou belangrijke kenmerken van onze kunststofkozijnen?

Onze kunststofkozijnen zijn:
– Zeer onderhoudsvriendelijk
– Extreem goed isolerend.
– Zijn inbraak werend en tevens brandwerend en brandvertragend.
– Te bestellen in alle soorten en maten en kennen oneindig veel mogelijkheden.
– Gemaakt van het beste kunststof voor een zachte prijs.

Binnen Iso-tech hebben we verschillende kunststofkozijnprofielen van het bekende Duitse merk Aluplast. Naast duurzaamheid en milieubeheer management staan deze profielen bekend om hun innovatieve isolerende eigenschappen en de A+ kwaliteit waarmee het merk hun wereldwijde bekendheid heeft gegenereerd.

Onze meest verkochte kozijnprofiel is het IDEAL NL 7000 NL Blockprofiel dat speciaal is ontworpen voor de Nederlandse markt. Naast dit verdiepte profiel hebben we tal van andere profielmogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Schroom dan niet en vul hieronder ons contactformulier in. Dan nemen we graag contact

 

Inspiratie

Huidige subsidie per 01-01-2022

HR++ glas

€ 53 per m²

Triple-glas

€ 150 per m²


  Vraag uw vrijblijvende offerte aan!

  Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte aanvragen of een
  gratis advies gesprek

  Vul nu uw aanvraag in en wij nemen binnen 1 week contact met u op

  VrijstaandTussenwoningHoekwoning2 onder 1 kap  JaNee

  Voor 1930Tussen 1930 / 1978Na 1978 / 1986Na 1986 tot nu


  OchtendMiddagAvondgeen voorkeur

  Vrijblijvende afspraak inplannen

   Vul het contactformulier in en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor meer informatie neem contact met ons op

  Contact

  contactgegevens

  IsoTech:

  Telefoon: 077 396 7776
  E-mail: info@iso-tech.nl
  KvK nummer: 65948831 

  Openingstijden:

  Maandag tot en met Vrijdag:
  van 9:00 t/m 17:00 uur

  Adres:

  De Gruisdonk 9A
  5928 RT Venlo

  Iso-Tech heeft bij ons nieuwe ramen en houten kozijnen geplaatst. Ze waren keurig op tijd en de communicatie verliep goed! Het materiaal en de afwerking was top!


  Zeer tevreden, alles is netjes.
  Remco Muller
  We hebben kunststof ramen en kozijnen laten plaatsen. Het contact was erg goed, vriendelijk, correct, professioneel. De gereserveerde datum werd aangehouden. De volgende ramen ook weer bij hun.

  Professioneel en vakkundig
  Jantine Ritstier
  Goed en vakkundig geholpen. De bestelling en plaatsing van de kozijnen is heel goed verlopen (snelle levering en montage). Bouwplaats is netjes achtergelaten. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

  Prijs kwaliteit verhouding
  Fam Steegh

  © Copyright 2023 IsoTech Nederland